Hol vagyok? Termékek | Tartozékok | Okostelefon és iPhone/iPod kiegészítők | Gyári rádiókhoz
További alkategóriák:

Phonocar 5/873

Így is ismerheted: 5873, 5/873, 5 873, 5-873, ipod, iphone, interface, ipod/iphone interfész, SEAT, SKODA, VOLKSWAGEN

Szeretnéd iPod / iPhone készülékedről hallgatni az MP3 zenéidet a SEAT/SKODA/VOLKSWAGEN gyári autórádióján? A Phonocar iPod/iPhone interfész ebben nyújt nélkülözhetetlen segítséget, melyet mindössze csak a CD-tár kimenetéhez kell csatlakoztatni!

 • SEAT 2004-ig gyártott modellekhez, amelyek gyári rádióval vannak szerelve (kivéve Marbella, Altea, Altea FR, Cupra, Leon FR, Malaga, Toledo Fr )
 • SKODA 2004-ig gyártott modellekhez, amelyek gyári rádióval vannak szerelve (kivéve Roomster)
 • VOLKSWAGEN 2004-ig gyártott modellekhez, amelyek gyári rádióval vannak szerelve (kivéve Polo V, Eos, Corrado, Touareg, Golf V Plus, VI Passat CC Touran, Tiguan)
 • CD-táras rendszerekben is használható a CD-tár kiiktatása nélkül!
 • Kompatibilis rádiók listája:
  SEAT: AURA, ELBA, Radio HIGHT
  SKODA: MFD, Rhapsody, Stream, Simphony Tape, Simphony CD
  VOLKSWAGEN: BETA, GAMMA BLK, GAMMA Siemens, GAMMA V, MFD2-MFD3, RNS_RNS PLUS, RNS MCD, New Beetle, 1C
 • 8 pólusú csatlakozó
 • I-Pod Nano, Classic, I-Touch, I-Phone (iPhone 3 GS nem kompatibilis) csatlakoztatási lehetőség
 • MP3 támogatás

 • Hasonló termékek a kategóriában:

  Szeretnéd iPod / iPhone készülékedről hallgatni az MP3 zenéidet az ALFA/FIAT/LANCIA gyári autórádióján? A Phonocar iPod/iPhone interfész ebben nyújt nélkülözhetetlen segítséget, melyet mindössze csak a CD-tár kimenetéhez kell csatlakoztatni!
  Szeretnéd iPod / iPhone készülékedről hallgatni az MP3 zenéidet az AUDI/SEAT/VOLKSWAGEN gyári autórádióján? A Phonocar iPod/iPhone interfész ebben nyújt nélkülözhetetlen segítséget, melyet mindössze csak a CD-tár kimenetéhez kell csatlakoztatni!

  APPLE csatlakozó kábel, multimédiás készülékekhez, audió és videó bemenetekre

  APPLE csatlakozó kábel, multimédiás készülékekhez, audió és videó bemenetekre

  5/215. Az iPhone5-ös készülékkel rendelkezőknek nem kell a régi dokkolókat kidobni, hiszen már létezik a Phonocar 5/215-ös terméke, amely átalakítja a régi iPhone csatlakozót az új iPone5 csatlakozójára!

  Univerzális tartókonzol iPod/iPhone-hoz, okosmobiltelefon-hoz vagy akár navigáció-hoz. Szélvédőre rögzíthető tapadókoronggal.

  Univerzális tartókonzol iPod/iPhone-hoz, Tabletekhez, Okostelefon-hoz vagy akár navigáció-hoz. Szélvédőre rögzíthető tapadókoronggal.

  iPod/iPhone tulajok figyelem! A VM542 egy brutál jó kütyü. Egyszerűen csak az iPod/iPhone-hoz kell csatlakoztatni, majd bármilyen FM rádióval rendelkező készülékre a hangot át lehet vinni. Lehet az akár egy gyári autórádió, vagy az otthoni hifi rendszer, vagy akár egy egyszerű kis órás rádió is. iPhone4-ig kompatibilis.

  Univerzális tartókonzol iPod/iPhone-hoz, mobiltelefon-hoz vagy akár navigáció-hoz. Csúszásmentes felületének köszönhetően a tárgyak biztonságosan belehelyezhetőek és nem mozdulnak el.