Hol vagyok? Termékek | Tartozékok | Okostelefon és iPhone/iPod kiegészítők | Gyári rádiókhoz
További alkategóriák:

Phonocar 5/877

Így is ismerheted: 5877, 5/877, 5 877, 5-877, ipod, iphone, interface, ipod/iphone interfész, alfa, fiat, lancia

Szeretnéd iPod / iPhone készülékedről hallgatni az MP3 zenéidet az ALFA/FIAT/LANCIA gyári autórádióján? A Phonocar iPod/iPhone interfész ebben nyújt nélkülözhetetlen segítséget, melyet mindössze csak a CD-tár kimenetéhez kell csatlakoztatni!

 • Fiat modellekhez, amelyek gyárliag Blaupunkt rádióval vannak szerelve (kivéve Ulisse, Sedici, Scudo, Ritmo, Marea, Brava, Barchetta)
 • Lancia modellekhez, amelyek gyárilag Blaupunkt rádiúval vannak szerelve (kivéve K, Z, Y, 10)
 • Kompatibilis rádiók listája:
  ALFA: BLK 937 MID, BLK 937 CD-CD MP3, BLK CC, BLK CD NEWS, BLK CD, BLK MID, CC, Audiophone, BLK
  FIAT: CD, AD182H2, AD185H, BLK 194 CD, BLK 199 CD (szürke), Grundig, BLK MP3, BLK B, MPV CD, BLK CD, BLK 169 CD, NAV BIG, BLK CC, BLK CC LOW, BLK CD MY03, BLK CD MPE
  LANCIA: BLK 848, MP3 SB03, BLK 843 CD
 • 8 pólusú csatlakozó
 • I-Pod Nano, Classic, I-Touch, I-Phone (iPhone 3 GS nem kompatibilis) csatlakoztatási lehetőség
 • MP3 támogatás

 • Hasonló termékek a kategóriában:

  Szeretnéd iPod / iPhone készülékedről hallgatni az MP3 zenéidet a HONDA gyári autórádióján? A Phonocar iPod/iPhone interfész ebben nyújt nélkülözhetetlen segítséget, melyet mindössze csak a CD-tár kimenetéhez kell csatlakoztatni!
  Szeretnéd iPod / iPhone készülékedről hallgatni az MP3 zenéidet az AUDI/SEAT/VOLKSWAGEN gyári autórádióján? A Phonocar iPod/iPhone interfész ebben nyújt nélkülözhetetlen segítséget, melyet mindössze csak a CD-tár kimenetéhez kell csatlakoztatni!

  APPLE csatlakozó kábel, multimédiás készülékekhez, audió és videó bemenetekre

  APPLE csatlakozó kábel, multimédiás készülékekhez, audió és videó bemenetekre

  5/215. Az iPhone5-ös készülékkel rendelkezőknek nem kell a régi dokkolókat kidobni, hiszen már létezik a Phonocar 5/215-ös terméke, amely átalakítja a régi iPhone csatlakozót az új iPone5 csatlakozójára!

  Univerzális tartókonzol iPod/iPhone-hoz, okosmobiltelefon-hoz vagy akár navigáció-hoz. Szélvédőre rögzíthető tapadókoronggal.

  Univerzális tartókonzol iPod/iPhone-hoz, Tabletekhez, Okostelefon-hoz vagy akár navigáció-hoz. Szélvédőre rögzíthető tapadókoronggal.

  iPod/iPhone tulajok figyelem! A VM542 egy brutál jó kütyü. Egyszerűen csak az iPod/iPhone-hoz kell csatlakoztatni, majd bármilyen FM rádióval rendelkező készülékre a hangot át lehet vinni. Lehet az akár egy gyári autórádió, vagy az otthoni hifi rendszer, vagy akár egy egyszerű kis órás rádió is. iPhone4-ig kompatibilis.

  Univerzális tartókonzol iPod/iPhone-hoz, mobiltelefon-hoz vagy akár navigáció-hoz. Csúszásmentes felületének köszönhetően a tárgyak biztonságosan belehelyezhetőek és nem mozdulnak el.